‘t Bint - Verse streekproducten uit het Land van Oirschot en meer...

Dit doen we in 't Bint

‘t Bint - Verse streekproducten uit het Land van Oirschot en meer...

In ‘t Bint zijn producten te koop van ondernemers die aangesloten zijn bij het Land van Oirschot, maar ook producten die gemaakt worden door cliënten van GGzE (De Boei) en Lunet zorg. Je kunt in 't Bint een kop thee of koffie drinken en even een praatje maken. Verder gebeurt er nog veel meer in ’t Bint, allemaal met het doel om elkaar te ontmoeten.

’t Bint is een ontmoetingsplek

De ontmoeting en de verbinding is waar het in 't Bint om draait. De verbinding die ontstaat tussen mensen. De winkel met streekproducten van het Land van Oirschot, die helemaal wordt gerund door vrijwilligers, heeft hierbij een aantrekkende kracht en een versterkende rol. Binnen het Land van Oirschot hebben de aangesloten leden zich al op een bijzondere manier met elkaar verbonden.


’t Bint in het dorp

‘t Bint - Verse streekproducten uit het Land van Oirschot en meer...

‘t Bint geeft twee zorgpartijen, Lunet zorg en GGzE (De Boei), een bron aan mogelijkheden om verbinding te maken met de samenleving. De cliënten van Lunet zorg en GGzE (De Boei) kunnen binnen 't Bint op een veilige manier in contact komen met die samenleving en andersom de buurt met hen. De cliënten van Lunet zorg en GGzE (De Boei) hebben in en om de winkel hun een leer/werkplek of dagbesteding. 't Bint herbergt verder het wijksteunpunt en eetpunt van Lunet zorg en de inloop van GGzE (De Boei).

Openingstijden:
't Bint is gesloten op maandag en zondag. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is de winkel geopend van 11:00 - 17:00 uur.

Adres:
Rijkesluisstraat 36A, 5688 ED Oirschot

“Wij gaan het samen rooien”